За ГЛ Дизайн

Фирма ГЛ Дизайн

е създадена през 1995г. с предмет на дейност-производство на работни облекла по собствени модели и модели на клиента от Габриела Василева.

За 25 години , фирмата наложи един нов стил и визия в работните облекла, като предложи на своите клиенти уникална персонализация като цветови съчетания, модели и  различни  начини на брандиране.

За 25 години ,благодарение на своите клиенти ,гъвкавостта в работата си и професионализма в изработката, фирмата създаде над 400 модела работни облекла – гащеризони полугащеризони с якета, панталони, елеци, престилки, туники ризи и аксесоари.

За 25 години фирма ГЛ Дизайн стана доставчик на работните облекла на официалните вносители на автомобили, на заводите на Кока Кола в България, на много големи и малки фирми в областта на строителството, автомонтьорството, спедицията, медицинските и фармацевтични служители, кулинарията и други.

25 години на пазара

За тези години станахме стабилни партньори с англииски, немски и шведски фирми за работа на ишлеме, с търговска марка ГЛ Дизайн, което ни затвърди позициите на фирма, предлагаща качество в работата-като комуникация и готов продукт.

От 2021 година Фирма ГЛ Дизайн разработи  колекция от ежедневни и официални дамски облекла „МИЛО МИ Е, ДРАГО МИ Е”.

Една колекция, създадена за съвременната българска жена –чаровна и забързана,работеща и одухотворена. Жена, която пренася във времето стремежа към красота и хармония, за да съхрани традициите и силата на корените днес и в бъдеще.

Мило ми е, Драго ми е  една колекция-мост във времето-от автентичното към съвременното.Ансамбъла от 2 части – ежедневна и официална, дават едно уникално усещане и самочувствие.Ежедневната-носи символа на българската шевица, а официалната-стила на облеклото на различните етнографски области.

Съчетани в едно-колекцията „Мило ми е,Драго ми е”- Създадена от Габи Василева, с етно бродерии.

За повече информация